زمان جاری : شنبه 15 اردیبهشت 1403 - 2:41 بعد از ظهر
نام کاربری : پسورد : یا عضویت | رمز عبور را فراموش کردم



تعداد بازدید 11
نویسنده پیام
mahsa733 آفلاین

ارسال‌ ها229
عضویت30 /10 /1397
حسابداری رستوران
شخصی که حسابداری رستوران را انجام می‌دهد باید با مفاهیم انبار، مواد اولیه و محاسبه هزینه‌ها بر روی تک تک محصولات رستوران آشنا باشد

و با توجه به ریزه‌کاری‌های این حرفه، محاسبه قیمت تمام شده برای حسابداران کاری بس دشوار می‌تواند باشد.مواردی از حسابداری که برای تولید و


فرآیند حسابداری قیمت تمام شده مورد نیاز است شامل محاسبه مواد اولیه،هزینه حقوق کارگران، پرسنل واجاره محل رستوران و تولید و نرخ سربار


تولید است.

در اکثر رستوران‌های ایرانی و فرنگی انواع غذاها و دسر و سالاد با دستور پخت‌‌های مختلف ارائه می‌شود.که در بسیاری از غذاها مواد اولیه، حقوق و
نرخ سربار مشترک است.

مثلا در خورشت‌ها وانواع کباب‌ها مواد اولیه گوشتی مشترک است، در انواع پلوها برنج و روغن و نمک و ادیه هم مشترک است

و…


تقریبا هیچ چیز در دنیا نمی‌تواند زمان‌دارتر و کسل‌کننده‌تر از وارد کردن اطلاعات در نرم افزار و کار با نرم افزار باشد. یک نرم افزار رستوران خوب باید به راحتی قابل استفاده باشد و این فرآیند را با سازمان‌دهی و ایجاد زمینه مناسب به هنگام ورود داده به خوبی پیاده‌سازی کند.

اگر نرم افزار حسابداری رستوران به نرم افزار رستورانی متصل باشد.

دیگر لازم نیست اطلاعات را به صورت دستی وارد شود و اطلاعات به راحتی جا به جا می‌شود.

حال باید در نظر گرفت در یک رستوران 30 مدل غذا تولید و 15مدل سالاد و دسر سرو آماده و به مشتریان ارائه می‌شودو حسابدار مجموعه قرار است.قیمت تمام شده این غذاها را محاسبه کند واقعا این محاسبه کاری بس دشوار و طاقت‌فرسا می‌تواند باشد.


دیگر نرم افزار های پرکاربرد در این حوزه:

نرم افزار کافی شاپ

نرم افزار فست فود
دوشنبه 27 دی 1400 - 20:04
ارسال پیام نقل قول تشکر گزارش







برای ارسال پاسخ ابتدا باید لوگین یا ثبت نام کنید.


پرش به انجمن :